image so
image sa
Türkiye  :  0090 (0) 850 455 5505
İngiltere  :  0044 (0) 208 882 8175

1963 Ankara Antlaşması İngiltere ile mi İmzalanmıştır?

1963 Ankara Antlaşması İngiltere ile imzalanmamıştır. Ankara Antlaşması İngiltere için 1973 yılında yürürlüğe girmesi Birleşik Krallığın Avrupa Birliğine girmesiyle olmuştur. 1963 Ankara Antlaşması İngiltere ile değil Türkiye ile Avrupa Ekonomik Topluluğu arasında imzalanmıştır. 1963 yılında AET’de Lüksemburg, Almanya, Fransa, Brüksel, İtalya ülkeleri mevcuttu. Ankara Antlaşmasının tarihi ile ilgili detaylı bilgiyi firma uzmanlarıyla iletişime geçerek edinebilirsiniz.

1963 Ankara Antlaşması İngiltere vizesi günümüzde tüm Avrupa Birliği üye ülkelerinde geçerli olmakla birlikte bazı ülkelerin mevzuatları ve bürokratik zorlukları nedeniyle Ankara Antlaşması Vizesi başvurusunda bulunulması avantajlı olmamaktadır. Ancak Ankara Antlaşmasıyla İngiltere’de iş kurmak isteyen bireyler için firma uzman danışmanlarından destek ve profesyonel hizmet alınması başvuruda bulunan bireylerin vize reddi alma ihtimalini en aza indirecektir. 1963 Ankara Antlaşması İngiltere üzerine araştırma yapan bireylerin Son Gelişmeler sayfasını ziyaret etmesi önerilmektedir.

Firma İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanlarıyla İngiltere Vizesi, Ankara Antlaşması Vizesi ve İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları konularında 2006 yılından beri hizmet vermekte olan bir danışmanlık şirketidir. İngiltere vizesi ve Ankara Antlaşması Vizesi başvuruları için danışmanlara telefon aracılığıyla ulaşarak bilgi alabilir veya Londra, Ankara, İstanbul ofisleri ziyaret ederek ulaşabilir, kafanızı kurcalayan tüm sorularınızı sorabilirsiniz.

1963 Ankara Antlaşması İngiltere hakkında bilgi nereden alınır?”, “Ankara Antlaşması Vizesi uzatma imkânı var mıdır?”, “Ankara Antlaşması vizesi kaldırılıyor mu?” soruları bulunan bireyler İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla firma uzman danışmanlarına ulaşarak her türlü sorularına yanıt bulabilirler. Ankara Antlaşması başvurusu ile ilgili bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayfa 747 defa görüntülendi

En Çok Okunan Sıkça Sorulan Sorular