image so
image sa
Türkiye  :  0090 (0) 850 455 5505
İngiltere  :  0044 (0) 208 882 8175

Ankara Anlaşması Vize Reddi Alanlar Ne Yapabilir?

Ankara Anlaşması vize reddi alanlar, durumlarına göre idari itiraz (administrative review) ya da itiraz kapsamlı yeniden değerlendirilme başvurusunda (re-consideration application) bulunabilirler.

Ankara Anlaşması Vizesi, 18 yaş üstünde olan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının başvuru yapabildiği, İngiltere’de iş kurma izni ve ilerleyen süreçte yerleşim imkânı veren bir İngiltere vizesi türüdür. Ankara Anlaşması Vizesi başvurusu başvuru yapılan ülkeye göre İngiltere İçişleri Bakanlığında (İngiltere’den yapılan başvurularda) ya da İngiltere Konsolosluğunda (Türkiye’den yapılan başvurularda) değerlendirilerek bir sonuca bağlanmaktadır. Başvuruyu değerlendiren vize memurları dosyanın gidiş amacına göre ikna edici, eksiksiz, hatasız ve yalan beyansız bir dosya olup olmamasına göre bir karara varmaktadır. Vize memurunun dosyayı değerlendirmesi sonucu olumsuz olduğunda Ankara Anlaşması vize reddi alanlar, durumlarına göre idari itiraz (administrative review) ya da itiraz kapsamlı yeniden değerlendirilme başvurusunda (re-consideration application) bulunabilirler. Bu başvurulardan hangisinin durumunuz için daha uygun olduğunu CSS Legal uzmanlarıyla irtibata geçerek öğrenebilir, firmamız uzmanlarından başvurularınızda profesyonel destek alabilirsiniz.

İngiltere’de ve Türkiye’de ofisleri bulunan CSS & Co Legal Services ile iletişim bilgileri aracılığıyla ofislerimize gelerek ya da arayarak iletişime geçilebilir. İngiltere vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi ve İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvurularında uzmanlaşmış CSS Legal ile iletişime geçerek İngiltere göçmenlik hukuku uzmanlarımızdan detaylı bilgi alarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. CSS Legal ile İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayfa 905 defa görüntülendi

En Çok Okunan Sıkça Sorulan Sorular