image so
image sa
Türkiye  :  0090 (0) 850 455 5505
İngiltere  :  0044 (0) 208 882 8175

Bristol’de Erasmus+ Kapsamında 5 Günlük İş Ziyareti

İngiltere’nin Bristol kentinde 26-30 Haziran tarihleri arasında Erasmus+ ile tüm masrafların karşılanacağı Sosyal Girişimcilik Araştırması Ziyareti düzenlenecek.

Erasmus+

Sosyal yenilikçiler ve sosyal girişimciler için İngiltere’nin Bristol şehrinde Erasmus+ projesi kapsamında Sosyal Girişimcilik Araştırması Ziyaretine gidebilirsiniz. Erasmus+ Gençlik Programı Ulusötesi İş Birliği Faaliyetleri (TCA) kapsamında, başvurusu kabul edilen katılımcıların ekonomi sınıfı seyahat, İngiltere İş Ziyareti Vizesi başvurusu ve seyahat sigortası masrafları karşılanacak. Bunun yanında etkinlik boyunca konaklama ve yemekler İngiltere’nin ulusal ajansı tarafından sağlanacak. Katılımcılar, sözleşme kapsamındaki masrafları için faaliyet sonrasında ödeme alacaklardır.

Türkiye’den 3 katılımcının gönderileceği bu projeye son başvuru tarihi 7 Mayıs 2017. Başvuru edip kabul alanların en kısa zamanda İngiltere İş Ziyareti Vizesi başvurularını gerçekleştirmeleri yararlı olacaktır. Geç kalanlar olursa Öncelikli Servis veya Süper Öncelikli Servis ya da Dışişleri Bakanlığından nota alarak hızlı başvuru yapabilir ve kısa sürede sonuç alabilirler. Hızlandırılmış başvuru hakkında detaylı bilgi almak ve başvuruyu gerçekleştirmek için CSS Legal uzmanları ile irtibata geçebilirsiniz.

CSS & Co Legal Services, 2006 yılından bu yana İngiltere vizesi danışmanlığı yapan ve Londra, Ankara ve İstanbul ofisleri ile Türkiye ve İngiltere’de başvuru sahiplerine hizmet sağlamakta olan bir danışmanlık şirketidir. İngiltere vizesi, İngiltere Ankara Anlaşması Vizesi ve İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvurularında uzmanlaşmış CSS Legal ile iletişime geçerek İngiltere göçmenlik hukuku uzmanlarımızla birlikte başvurunuzu yapabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. CSS Legal ile İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayfa 2374 defa görüntülendi

En Çok Okunan Haberler