image so
image sa
Türkiye  :  0090 (0) 850 455 5505
İngiltere  :  0044 (0) 208 882 8175

CSS & Co Legal Services 13 Yaşında!

İngiltere göçmenlik düzenlemeleri, mevzuatı ve uygulamaları alanında uzmanlaşmış ekibiyle, 2006 yılından bu yana, vize başvurularında başvuru sahiplerine hizmet sunmakta olan CSS & Co Legal Services bugün 13. yaşını kutladı.

CSS Legal 13 yaşında!

İngiltere göçmenlik düzenlemeleri, mevzuatı ve uygulamaları alanında uzmanlaşmış ekibiyle CSS & Co Legal Services, 13 yıldır başvuru sahiplerine profesyonel destek sağlamaktadır. Bugün 13. yaşını kutlayan CSS Legal, kendi çalışanlarının yanı sıra Engin Group bünyesindeki çözüm ortaklarının çalışanlarının da katılımıyla kutlamalarını gerçekleştirdi. CSS Legal’in çözüm ortaklarından eğitim danışmanlığı (Student Portal International), iş danışmanlığı (Ankyra Business), tercüme hizmetleri (Angora Translations) ile reklam ve medya (R Plus Media) konularında destek sağlayan şirketlerin çalışanları da kutlamalara katıldı.

CSS Legal ile irtibata geçerek uzmanlarımızla İngiltere vizesi başvurunuzu gerçekleştirebilir ve her konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. Londra, Ankara ve İstanbul ofisleri bulunan CSS & Co Legal Services ile İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayfa 2260 defa görüntülendi

En Çok Okunan Haberler