image so
image sa
Türkiye  :  0090 (0) 850 455 5505
İngiltere  :  0044 (0) 208 882 8175

Türkiye Cumhuriyeti’nin Yeni Londra Büyükelçisi

Türkiye Cumhuriyeti’nin Londra Büyükelçisi olarak atanan Ümit Yalçın, Birleşik Krallık’taki Türk vatandaşlarını kucaklayıcı bir bakış açısı ile Ekim başı itibarıyla görevine başladı.

Türk Büyükelçisi

Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın 1 Ekim 2018’de göreve başlamasının ardından sosyal medya hesabında yayınladığı mesajla görev yaptığı süre boyunca vatandaşlarıyla bir araya gelebilmeyi ve ihtiyaç duydukları zamanlarda destek olmayı umduğunu dile getirdi.

Londra Büyükelçimiz Ümit Yalçın, Birleşik Krallık’taki görev ve sorumluluğunun en önemli bölümünü vatandaşlarının oluşturduğunu belirttiği mesajında şu ifadelere de yer verdi:

“1960’lı yıllardan itibaren buraya göç etmeye başlayan vatandaşlarımız, her alanda Birleşik Krallıkla ilişkilerimize önemli katkılar sağlayacak bir konuma ulaşmıştır. Burada görev yaptığım dönemde, toplumumuzun değerli fertleriyle çeşitli vesilelerle bir araya gelebilmeyi ve ihtiyaç duyulan alanlarda sizlere destek olabilmeyi umuyorum. Yurtdışında yaşayan vatandaşına, iş adamına, öğrencisine, sanatçısına yakın, kapısı-telefonu her daim açık bir Büyükelçi olmak arzusuyla hizmet vereceğimi bilmenizi isterim.”

Büyükelçi Yalçın: “Mesai arkadaşlarımla birlikte Türkiye-Birleşik Krallık ilişkilerine katkıda bulunabileceğini düşündüğünüz her konuda sizlerin görüşlerini almaktan memnuniyet duyacağımızı belirtir ve hepinize en iyi dileklerimi sunarım” diyerek İngiltere öğrenci vizesi, İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi, İngiltere çalışma vizesi, vb. İngiltere vizesi türleri ve sürekli oturum izni veya çifte vatandaşlıkla İngiltere’de yaşayan vatandaşlarına seslenerek mesajını sonlandırdı.

Türkiye ve İngiltere’den yapılan İngiltere vizesi ve göçmenlik başvuruları hakkında bilgi ve danışmanlık hizmeti almak isteyen kişiler CSS Legal uzmanları ile irtibata geçebilirler. Firmamızla İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayfa 1236 defa görüntülendi

En Çok Okunan Haberler