image so
image sa
Türkiye  :  0090 (0) 850 455 5505
İngiltere  :  0044 (0) 208 882 8175

CSS Legal, 12. Yılını Kutladı!

2006 yılından bu yana İngiltere vizesi ve göçmenlik başvuruları ile vize retlerine itiraz başvurularında başvuru sahiplerine hizmet sunmakta olan CSS & Co Legal Services bugün Türkiye’deki faaliyetlerinin başlamasının 12. yılını kutladı.

CSS Legal Türkiye

CSS & Co Legal Services, 2006 yılından bugüne, 12 yıldır, İngiltere Vizesi, Ankara Antlaşması Vizesi ile İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvurularında başvuru sahiplerine profesyonel destek sağlamaktadır. Bugün Türkiye’deki kuruluşunun 12. yıl dönümü olan CSS Legal, kendi çalışanlarının yanı sıra çözüm ortaklarının çalışanlarının da katılımıyla kutlamalarını gerçekleştirdi. CSS Legal’in çözüm ortaklarından eğitim danışmanlığı (Student Portal International), iş danışmanlığı (Ankyra Business), tercüme hizmetleri (Angora Translations) ile reklam ve medya (R Plus Media) konularında destek sağlayan şirketlerin çalışanları da kutlamalara katılım gösterdi.

İngiltere Vizesi (İngiltere turist/ziyaretçi vizesi, İngiltere öğrenci vizesi, İngiltere yerleşim/evlilik vizesi, AB vatandaşlarının bağımlıları için İngiltere yerleşim vizesi, İngiltere çalışma/iş vizesi vb.), Ankara Antlaşması Vizesi ile İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvurularında uzmanlaşmış CSS Legal ile irtibata geçerek İngiltere vize ve göçmenlik hukuku uzmanlarımızla başvurunuzu gerçekleştirebilir ve her konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. Londra, Ankara ve İstanbul ofisleri bulunan CSS & Co Legal Services ile İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayfa 2766 defa görüntülendi

En Çok Okunan Haberler