image so
image sa
Türkiye  :  0090 (0) 850 455 5505
İngiltere  :  0044 (0) 208 882 8175

British Airways’te Grev

İngiltere vizesi almış olup 10-11 Ocak tarihlerinde British Airways ile seyahat edecek kişiler iki gün boyunca grev olacağını bilmelidir.

İngiliz hava yolları British Airways çalışanları, İngiltere'nin başkenti Londra'da 2 günlük grev başlattı. İngiltere vizesi almış olup 10-11 Ocak tarihlerinde British Airways ile seyahat edecek kişilerin iki gün boyunca grev olacağını bilmeleri yararlı olacaktır.

İngiltere'nin önde gelen işçi sendikalarından Union'a bağlı 2 bin 900 hava yolu çalışanının ücretlerinin artırılması talebiyle başlattığı grev yarın sona erecek. İşçi sendikası Union'ın Sözcüsü Oliver Richardson, 2011'den itibaren British Airways  çalışanlarının yoksulluk sınırının altında ücretlendirildiğini ileri sürdü. Richardson, bunun yanı sıra British Airways'in kabin görevlilerinin yıllık kazancının 21 bin ila 25 bin sterlin arasında olduğunu duyurmasına karşın çalışanların eline yaklaşık 12 bin sterlin geçtiğini de belirtti.

Sendikadan yapılan açıklamanın ardından British Airways'ten yapılan açıklamada ise 2 gün boyunca Londra'daki Heathrow, Gatwick ve London City hava alanlarından yapılacak uçuşların büyük çoğunluğunda herhangi bir aksamanın olmayacağı bildirildi.

İngiltere vizesi ve göçmenlik başvuruları ile İngiltere vizesi retlerine itiraz başvurularında uzmanlaşmış CSS Legal ile irtibata geçerek İngiltere vize ve göçmenlik hukuku uzmanlarımızla başvurunuzu gerçekleştirebilir ve her konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. Londra, Ankara ve İstanbul ofisleri bulunan CSS & Co Legal Services ile İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayfa 2519 defa görüntülendi

En Çok Okunan Haberler