image so
image sa
Türkiye  :  0090 (0) 850 455 5505
İngiltere  :  0044 (0) 208 882 8175

Kurban Bayramınızı Kutlarız!

İngiltere vize ve göçmenlik başvurularında 2006’dan bu yana Türkiye ve İngiltere’de hizmetlerini sürdürmekte olan CSS & Co Legal Services herkese mutlu bayramlar diler. Kurban bayramınız kutlu, mutlu, bereketli olsun!

KURBAN BAYRAMI

İngiltere vizesi başvuru süreciyle ilgili bayram boyunca bilgi ve danışmanlık almak isteyen başvuru sahipleri bilmelidir ki 19-26 Ağustos tarihleri arasında Ankara ve İstanbul’da bulunan Türkiye ofislerimiz kapalı olacaktır. Bayram boyunca Türkiye ofislerimizden danışmanlık alınamayacak olmasına karşın Londra ofisimiz açık olacaktır. Bayramda bilgi ve danışmanlık almak için Londra ofisimizi telefonla arayarak, İngiltere’de bulunuyorsanız ofisimizi ziyaret ederek veya web sitemizdeki Öneri ve Şikayetler kısmına yazarak bize ulaşabilirsiniz. Bayram sonrası 27 Ağustos pazartesi itibarıyla ise tüm ofislerimiz açılacak olup size en yakın olan şehirdeki ofisimizle iletişime geçerek hizmetlerimizden yararlanmaya devam edebilirsiniz.

İngiltere vizesiİngiltere Ankara Anlaşması Vizesi ve İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvurularında uzmanlaşmış CSS Legal ile irtibata geçerek İngiltere vize ve göçmenlik hukuku uzmanlarımızla başvurunuzu yapabilir ve başvurularla ilgili her konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. Londra, Ankara ve İstanbul ofisleri bulunan CSS & Co Legal Services ile İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayfa 1212 defa görüntülendi

En Çok Okunan Haberler