image so
image sa
Türkiye  :  0090 (0) 850 455 5505
İngiltere  :  0044 (0) 208 882 8175

Theresa May’in Değerlendirmesi Sonrası Sterlin

İngiltere’de yaşayanlar kadar İngiltere’ye İngiltere vizesi alarak gitmeyi planlayan kişileri de ilgilendiren Sterlin, son iki aydaki en düşük seviyesini gördü.

İngiltere’nin yeni başbakanı Başbakanı Theresa May'in Avrupa Birliği'nden (AB) çıkış sürecine ilişkin yapmış olduğu değerlendirmelerinin ardından İngiliz Sterlini Amerikan Doları karşısında son iki ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu açıklamaların ardından İngiliz Sterlini Dolar karşısında yüzde 1,06 değer kaybederek 1,2155 seviyesini görürken, Euro karşısında da değer kaybederek 1,155 seviyesine geriledi.

Theresa May'in Pazar günü verdiği röportajda İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili açıklamaları, piyasalarda İngiltere’nin ortak pazardan hızlı bir şekilde çıkılabileceğine yönelik spekülasyonları arttırdı.

İngiltere’de yaşayanlar kadar İngiltere’ye İngiltere vizesi alarak gitmeyi planlayan kişileri de ilgilendiren Sterlin, hazirandaki referandumdan bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetti. Sterlinde oluşan bu değer kayıpları ithal ürünlerin ve ithalata dayalı ihracatın maliyetlerini artırmaya devam ediyor.

İngiltere Vizesi, İngiltere Ankara Anlaşması Vizesi ile İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvurularında uzmanlaşmış CSS Legal ile irtibata geçerek İngiltere vize ve göçmenlik hukuku uzmanlarımızla başvurunuzu gerçekleştirebilir ve her konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. Londra, Ankara ve İstanbul ofisleri bulunan CSS & Co Legal Services ile İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayfa 2546 defa görüntülendi

En Çok Okunan Haberler